Dopoledne na Zlaté farmě

02. 08. 2021 v 9:37 hodin

V pátek 16. a 23. července 2021 měli uživatelé obou domovů se zvláštním režimem možnost navštívit Zlatou farmu u Štětovic, která se nachází na konci stejnojmenné obce, nedaleko od Prostějova.
Prostorný areál nebylo složité najít, směrovkou pro nás byly veselé kreslené obrázky domácích zvířat.
Pomalým krokem jsme se prošli celou farmou. Podívali jsme se na ustájené krávy, jak jsou dojeny a co žerou. Viděli jsme malá telátka, ovečky, kozy, prasata, krocana a kočky. Některá zvířátka jsme si také pohladili. Na každém kroku bylo vidět, jak se zaměstnanci o zvířata starají s láskou a snaží se, aby se tady všem návštěvníkům líbilo.
Strávili jsme zde příjemné dopoledne, protože areál je celý koncipovaný s otevřeností a vstřícností pro všechny věkové kategorie, byť jsou jednotlivé prvky vyráběné často jen podomácku. Zaujaly nás dětské hřiště, pískoviště plné hraček, opičí dráha z balíků slámy a další atrakce, které jsou vytvořené jako zábava pro děti.
A třešinkou na dortu byla kavárna s čerstvě upečenými koláčky, dortíky, domácí limonádou a zmrzlinou. To bylo to správné místo, kde jsme si odpočinuli a objednali pohoštění podle svého přání.
Čas rychle utíkal a nám nezbývalo, než se vrátit zpět. Spokojenost všech byla tou nejlepší tečkou za příjemně stráveným dnem.

top